Login

Kirsi, Merimaa

Yksinäisyyden Puistotie 6

Kirsi, Merimaa - Yksinäisyyden Puistotie 6, ebook

17,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-202-522-7

Poliisi tuo nelikymppiselle Rosa Saarelle yllätysviestin. Äiti on kuollut epäselvissä olosuhteissa Espanjan Aurinkorannikolla. Rosan välit äitiin ovat olleet poikki vuosikausia, vaikka hän on ainoa lähiomainen.

Pitkäaikaistyötön, masennuslääkkeitä napsiva Rosa päättää pistää kaiken yhden kortin varaan ja aloittaa uuden elämän Benalmadenassa, äidin omistamassa Villa Irjassa, osoitteessa Avenida Soledad 6.

Uusi alku osoittautuu sekä vaikeaksi että vaaralliseksi, kun Rosa sotkeutuu tahtomattaan äitinsä menneisyyteen. Mikään ei ole Avenida Soledadilla sitä, miltä näyttää. Vaikka talot puistokadulla loistavat valkoisina häikäisevän sinistä taivasta vasten ja ruusut puutarhoissa kukkivat, Aurinkorannikon varjot ovat tummat ja syvät.

Aiemmin itsetuhoinen Rosa haluaa nyt kiihkeästi sekä elää että selvittää äidin kuolemaan liittyvät mysteerit, kun lähiympäristöstä alkaa löytyä lisää ruumiita. Onnekseen Rosa saa apua yllättävältä taholta ja huomaa, että maailmassa on ihmisiä, jotka ovat valmiita riskeeraaman kaiken vain auttaakseen häntä.

Trilleri Yksinäisyyden Puistotie 6 on Kirsi Merimaan yhdeksäs kirja. Nimimerkin takana on kaksi kokenutta toimittajaa, Marja Lennes ja Pirjo Peltoniemi. Kaksikon aikaisempien kirjojen tavoin Yksinäisyyden Puistotie 6 kuvaa suomalaisia mielenkiintoisissa, kansainvälisissä ympyröissä. Espanjaa ravisuttava talouskriisi ja Välimeren Afrikan-puoleisten valtioiden poliittiset myllerrykset tuovat tarinaan omat mausteensa.

Keywords: romaanit, jännityskirjallisuus, naiset, elämänmuutokset, maastamuutto, Villa Irja (talo), menneisyys, äidit, salaisuudet, kaunokirjallisuus, Costa del Sol, Espanja, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly 99
Page amount
199 pages
Category
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-202-522-7
Printed ISBN
978-952-202-501-2

We also recommend