Login

Jari, Peltola

Kuolleen miehen asento

Jari, Peltola - Kuolleen miehen asento, ebook

17,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-202-520-3

Loppiaisaatto kylpylähotelli Kelokorvessa päättyy venäläisturisteille tarkoitettuun ilotulitukseen. Kun viimeinen raketti on ammuttu, yksinäinen huuto rikkoo talvi-illan hiljaisuuden.

Vanhempi rikoskonstaapeli Taina Laaksonen katselee kateellisena Jääveden poliisitalon putkasta aamuisin poistuvia ihmisiä, koska näiden ei ole pakko palata takaisin. Taina miettii jälleen kerran alanvaihtoa, kun hän saa esimieheltään uuden tehtävän, joka muuttaa hänen elämänsä.

Pian Taina on mukana rikostutkinnassa, jonka ratkaisun avaimia näyttävät olevan nelivuotias tyttö, mustavalkoinen valokuva venäläismiehestä sekä internetin keskustelupalstan nimimerkki. Jutun edetessä Taina huomaa olevansa yhä useammin tilanteissa, joissa myös hänellä itsellään on enemmän salattavaa kuin kerrottavaa. Lopulta Tainasta tuntuu, että hänen työnsä on kuin hänen koko elämänsä: ratkaisevat vihjeet ovat liian hankalia, jotta hän huomaisi ne ajoissa. Vai onko kaikessa sittenkin kyse vain sattumasta?

Kuolleen miehen asento on Jari Peltolan esikoisjännitysromaani, jonka pääteemoja ovat venäläisten kasvava määrä Suomessa sekä internetin rooli ihmissuhteissa. Myös politiikan ja verkostoyhteiskunnan tutkijana Jyväskylän yliopistossa työskennellyt Peltola on aiemmin käsikirjoittanut mm. Venla-palkittua Itse Valtiaat -animaatiosarjaa.

Keywords: romaanit, jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, rikokset, kylpylähotellit, ihmissuhteet, Internet, sosiaalinen media, nimimerkit, keskustelupalstat, uhrit, lapset, matkailijat, venäläiset, konstaapelit, rikospoliisi, kaunokirjallisuus, Kelokorpi, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly 97
Page amount
269 pages
Categories
Crime
 
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-202-520-3
Printed ISBN
978-952-202-499-2

We also recommend