Login

Tero, Somppi

Leijonan varjo

Tero, Somppi - Leijonan varjo, ebook

17,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-202-487-9

Katujen varsilla liehuvat Suomi-puolueen liput. Nuoriso-osastot partioivat kaduilla. Isänmaallisen poliisin ilmiantajia on kaikkialla ja toisinajattelijoita katoaa järjestelmän syövereihin. Kaisaniemen puistosta löytyy nuoren naisen ruumis. Jutun saa tutkittavakseen äärioikeistolaiseen diktatuuriin kyllästynyt rikosylikonstaapeli Pekka Gerber. Murhatutkimukset vievät hänet törmäyskurssille virallisen totuuden kanssa ja osaksi hengenvaarallista salaliittoa.

Tero Somppi työskentelee turvallisuustehtävissä puolustusvoimissa. Hänen realistisiksi kiitellyissä kirjoissaan Helsinki on kokenut monenlaista; Santahaminassa on ollut amerikkalaisia Nato-joukkoja, terroristit ovat kaapanneet Areenan ja kaupungissa on jahdattu venäläistä ammattitappajaa. Viimeisessä linjassa koko kaupunki eristettiin bioterrori-iskun näyttämönä. Uutuuskirjassaan Somppi vie lukijan tutustumaan tulevaisuuden Helsinkiin. Maailmanlaajuinen talouskriisi, ja hallituksen kyvyttömyys sen hoitamisessa, ovat avanneet ovet vaarallisille voimille. Valtaan astunut äärioikeistolainen diktatuuri pitää koko maata tiukassa otteessaan. Tekijän kahdeksannen jännitysromaanin maailma on kiehtovan erilainen, mutta pelottavan todentuntuinen.

Keywords: jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, tieteiskirjallisuus, kaunokirjallisuus, romaanit, dystopiat, diktatuuri, isänmaallisuus, fanaatikot, valvonta, kansalaiset, murha, toisinajattelijat, ilmiantajat, puoluejohtajat, ääriliikkeet, oikeistolaisuus, puolueet, Suomi-puolue, Helsinki, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly
Page amount
276 pages
Categories
Thriller
 
Science-fiction
 
Crime
 
Dystopian
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-202-487-9
Printed ISBN
978-952-202-462-6