Login

Lehtiö, Jaana

Joka viisautta rakastaa

Lehtiö, Jaana - Joka viisautta rakastaa, ebook

17,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-202-484-8

Joka viisautta rakastaa on porvoolaisen Jaana Lehtiön raikkaan humoristinen, jännitystä ja juonenkäänteitä pullollaan oleva esikoisjännitysromaani.

Keskuspuiston roskiksesta löytyy karvattoman miehen alaston ruumis. Murha on lähtölaukaus pienen kaupungin räjähdysmäisesti kasvavalle rikostilastolle, mutta komisario Juha Muhonen alaisineen ei löydä rikoksia yhdistävää punaista lankaa. Onko se noituus, Viron mafia vai herttainen eläkeläisrouva Hilkka Alitupa?

Muhosen tutkiessa rikoksia tahollaan ja tuskaillessa pullanhimonsa ja nuoruuden rakkautensa pauloissa, kiinnostuu Hilkka Alitupa ystävättärensä naapurista. Keitä ovat rintamamiestalon salaperäiset vieraat? Pian Alitupa huomaa olevansa itse rikoksissa mukana, mutta syyllisenä vai uhrina, sitä hän ei tiedä itsekään.

Jossain kaupungin kaduilla kulkee henkilö, joka haluaa Hilkan lasilintujen katsovan ikkunasta ulos, kohti murhaajaa.

Jaana Lehtiö on turkulaissyntyinen, vuonna 1987 porvoolaistunut opettaja. Kepeästä kirjoitusotteestaan huolimatta kirjoittaja ei kaihda elämän kipupisteiden käsittelyä. Sympaattinen komisario Muhonen astui julkisuuteen ensimmäisen kerran Kouvolan dekkarinovelliantologiassa vuonna 2010.

Keywords: jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, rikoskirjallisuus, esikoisteokset, murha, kiristys, traumat, seksuaalinen hyväksikäyttö, lapsuus, yhteisöt, pikkukaupungit, romaanit, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly
Page amount
260 pages
Categories
Crime
 
Natural Sciences
 
Psychological
 
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-202-484-8
Printed ISBN
978-952-202-459-6

We also recommend