Login

Johanna, Tuomola

Lemmikit pulassa

Johanna, Tuomola - Lemmikit pulassa, ebook

9,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-202-476-3

Kivalan etsivät on helppolukuinen lastendekkarisarja.

Kivalan kaupungissa tapahtuu kummia. Koira toisensa jälkeen katoaa omistajiltaan, eikä yksikään karkulaisista palaa kotiin. Matti ja Lumi alkavat epäillä, että katoamisten taustalla on rikos, joka vaatii Kivalan etsiviä tarttumaan toimeen. Kaverukset etsivät johtolankoja niin löytöeläintalolta kuin eläinlääkäristäkin, mutta lemmikkien kaappaaja onnistuu pysyttelemään piilossa. Apuun tulee Sampsa, joka uusinta tekniikkaa käyttäen virittää ovelan ansan ryöstäjälle. Houkutuslinnuksi valitaan Lumin koira Rollo. Mutta miten käy Rollolle? Lemmikit pulassa on kolmas osa Kivalan etsivät -sarjaa. Aiemmissa osissa Matti ja Lumi ratkoivat Jäätelökioskin ja Kadonneiden rahojen arvoitusta. Kirjan kuvituksesta vastaa mm. Finlandia junior -ehdokkaan kuvittanut Satu Kontinen.

Johanna Tuomola on aiemmin kirjoittanut suositun heppatytöille suunnatun kahdeksanosaisen nuortenkirjasarjan. Tänä vuonna ilmestyy hänen aikuisille suunnattuun Noora Nurkka -sarjaan kuuluva viides jännitysromaani Murhaaja vierelläsi.

Keywords: lastenkirjallisuus, kaunokirjallisuus, seikkailukirjallisuus, helppolukuiset kirjat, katoaminen, lemmikkieläimet, ryöstö, koira, ansat, varkaat, salapoliisit, lapset, kaupungit, Kivala, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
Kivalan etsivät
Page amount
30 pages
Categories
Animals
 
Action & Adventure
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-202-476-3
Printed ISBN
978-952-202-451-0

We also recommend