Login

Hallavo, Jaakko

Verkkokaupan rautaisannos 3 - Ytimessä prosessit, vastuut ja arkkitehtuuri

Hallavo, Jaakko - Verkkokaupan rautaisannos 3 - Ytimessä prosessit, vastuut ja arkkitehtuuri, ebook

8,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-14-2073-3

Verkkokaupan merkitys kaikelle kaupankäynnille kasvaa ja kauppa muuttuu monikanavaiseksi. Verkkokaupan rautaisannos antaa malleja, esimerkkejä ja työkaluja menestyvän verkkokaupan luomiseen ja jo olemassa olevien verkkokauppojen uudistushankkeisiin. Rautaisannos jakautuu neljään osaan, jotka julkaistaan kevään 2013 aikana erillisinä sähkökirjoina. Elokuussa kaikki neljä osaa julkaistaan - verkkokeskustelun pohjalta tapahtuvan jatkokehittelyn jälkeen - sekä paperisena että sähkökirjana.

Kolmas osa, Ytimessä prosessit, vastuut ja arkkitehtuuri (luvut 7-9), sisältää kuvauksen verkkokaupan prosesseista ja organisaatiomalleista. Käymme läpi myös aidon monikanavaisuuden vaatimuksia teknologialle.

Kirjan tavoitteena on toimia tiedon lähteenä, ymmärryksen lisääjänä sekä ajatusten, innovaatioiden ja keskustelun herättäjänä. Rautaisannos antaa erinomaiset eväät sähköisen kaupan merkityksen ja mahdollisuuksien havaitsemiseen, etenemisen suunnitteluun sekä nykyisen kaupan kehittämiseen.
Verkkokaupan rautaisannos -sarjan osat:
Verkkokaupan rautaisannos Osa 1 - Eläköön monikanavainen kauppa!
Verkkokaupan rautaisannos Osa 2 - Onnistumisen edellytykset
Verkkokaupan rautaisannos Osa 3 - Ytimessä prosessit, vastuut ja arkkitehtuuri

Keywords: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, markkinointi, myynti, talous, verkkokauppa, verkkoliiketoiminta, johtaminen, prosessit, vastuu, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
45 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-14-2073-3

Similar titles