Login

Tukiainen, Maaretta

Egosta fantasmagoon - Tie karismaattiseen itseesi

Tukiainen, Maaretta - Egosta fantasmagoon - Tie karismaattiseen itseesi, ebook

13,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-14-2044-3

Mitä jos olisi olemassa konsti, jonka avulla saisit kaiken tapahtumaan juuri niin kuin tahdot? Uskaltaisit tehdä kaiken sen, mistä joskus kauan sitten uneksit? Saisit muut kuuntelemaan ajatuksiasi ja lähtemään innostuneina mukaan juuri siihen, mihin heidän apuansa kaipaat?
Mitä jos saisit haluamasi ihmiset ja asiat tulemaan luoksesi vastustelematta ja inspiroituneina? Saisit unelmiesi puolison ja huikaisevan rakkauden ja sen lisäksi sellaisen uran, josta olet uneksinut jo pitkään?
Mitä jos elämästäsi tulisi juuri niin merkityksellinen ja onnellinen kuin olet aina toivonut? Olisiko tällainen mahdollista?

Kuulostaa taikuudelta, sanot ehkä, vain saduissa tapahtuu noin. Olisiko maailmassa muka voima, joka voisi toteuttaa tuon kaiken?
Kyllä. Tuo voima on olemassa ja sillä on kyky saada vuoretkin siirtymään luoksemme. Tuo voima on nimeltään karisma.

Egosta fantasmagoon on kirja karismasta. Siitä, mitä karisma on ja mitä se ei ole, sekä siitä, miten voit saada karismaan kätkeytyvän voiman käyttöösi.

Keywords: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, markkinointi, myynti, talous, Ego, karisma, imago, itsetuntemus, minäkuva, varjominä, psykologia, positiivinen psykologia, psykologinen pääoma, fantasmagoria, mindfulness, fenomenologia, karismaattisuus, vetovoimaisuus, itsetunto, persoonallisuus, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
350 pages
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-14-2044-3

Similar titles