Login

Kortesuo, Katleena

Diktaattorin käsikirja - Tavoitteena maailmanherruus

Kortesuo, Katleena - Diktaattorin käsikirja - Tavoitteena maailmanherruus, ebook

8,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-14-2028-3

Haluatko diktaattoriksi? Tahdotko tyhmien massojen kulkevan tahtipuikkosi mukaan? Haluatko nähdä, kuinka vauvoja kastetaan sinun mukaasi?

Tämä kirja opastaa, kuinka saat pässit uskomaan puheisiisi. Esittelemme aloittelevan diktaattorin viestintävinkit, joiden ansiosta sanomasi uppoaa kansaan kuin veitsi vaariin.
Kirjan neuvot nojaavat psykologisiin ja kielitieteellisiin tutkimuksiin sekä aitoihin esimerkkeihin. Opas on konkreettinen ja käytännönläheinen vaikuttamisen opas, ja sen ansiosta sinut kruunataan diktaattoriksi vielä ensi vuoden aikana.

Diktaattorin käsikirja lähestyy vaikuttamista pahkasikamaisen ironisesti. Se antaa satiirisesti ohjeita diktaattorille, ja tavoitteena on havahduttaa lukija siihen, kuinka häneen yritetään vaikuttaa.

Kirjassa käsitellään – diktaattorin näkökulmasta – retoriikka, psykologiset mekanismit, viestintäkanavat ja muut vaikuttamisen keinot ja edellytykset. Ohjekirja on kirjoitettu sillä tapaa neutraalisti, että siitä voi hyötyä minkä tahansa puolueen ja ideologian edustaja. Diktatuurissa on kyse kuitenkin lopulta siitä, että SINÄ olet maailman napa.

Olli-Pekka Vainio on teologian tohtori ja työskennellyt Suomen Akatemian huippuyksikön tutkijana sekä vierailevana tutkijana Oxfordissa ja Princetonissa. Hän on erikoistunut mielenfilosofiaan ja filosofian historiaan. Vapaa-aikanaan hän tukee kansannousuja eteläisellä pallonpuoliskolla.

Katleena Kortesuo on bloggaaja, tietokirjailija ja kouluttaja, jonka erityisalaa ovat viestintä, sosiaalinen media ja vaikuttaminen. Katleena on ollut usean diktaattorin taustavaikuttajana, ja hänen syntilistansa on pitempi kuin Guggenheim-raportti.

Keywords: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, markkinointi, myynti, talous, diktaattori, yksinvaltias, itsevaltias, kuningas, keisari, presidentti, vaikutusvalta, vaikuttaminen, vakuuttaminen, vakuuttava, viestintä, esiintyä, small talk, kehonkieli, ilme, ele, katse, läsnäolo, hymy, yleisö, kokous, puhe, keskustelu, kuuntelu, vuoropuhelu, tarina, kieli, kysymys, retoriikka, suostuttelu, tunneäly, kommunikaatio, itsensä kehittäminen, kehittyminen, itsetuntemus, itsevarmuus, Barack Obama, Mitt Romney, poliittinen viestintä, psykologia, puhetaito, kielenkäyttö, esiintymistaito, manipulaatio, joukkopsykologia, ryhmäkäyttäytyminen, vallankäyttö, hegemonia, sähkökirjat, valta

Author(s)
 
Publisher
Alma Talent
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
230 pages
Categories
Languages
 
Art, Art History
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-14-2028-3

Similar titles