Login

Hiltunen, Elina

Teknoelämää 2035 - Miten teknologia muuttaa tulevaisuuttamme?

Hiltunen, Elina - Teknoelämää 2035 - Miten teknologia muuttaa tulevaisuuttamme?, ebook

13,05€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-14-2024-5

Printatut ihmiselimet, itseajavat autot ja levitoivat junat ovat jo nykyhetkeä. Mutta mitä tapahtuu tulevaisuudessa? Käytämmekö tietokoneita ajatuksella tai kulkevatko hämähäkin muotoiset nanorobotit elimistössämme korjaamassa sitä?

Tätä pohtivat kirjassaan futuristi, KTT Elina Hiltunen ja TkT Kari Hiltunen kertoen ihmeistä, joita esimerkiksi materiaali-, tieto- ja biotekniikka ja lääketiede voivat tarjota - jos niin haluamme. Fakta konkretisoituu fiktiossa, vuoteen 2035 päivitetyssä Romeon ja Julian tarinassa.

Keywords: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, tulevaisuus, teknologia, ennakointi, trendi, heikot signaalit, villi kortti, musta joutsen, muutos, skenaario, megatrendit, strategia, strateginen suunnittelu, tulevaisuudentutkimus, ennustaminen (okkultismi), teknologinen kehitys, innovaatiot, energialähteet, uusiutuvat energialähteet, liikenne, nanotekniikka, materiaalitekniikka, biotekniikka, robotiikka, tietotekniikka, tekoäly, lääketiede, avaruustekniikka, kehitys, arkielämä, skenaariot, ennusteet, sähkökirjat

Author(s)
 
Publisher
Alma Talent
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
369 pages
Categories
Upbringing, Education
 
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-14-2024-5

Similar titles