Login

Lehikoinen, Riitta

Ulkoistamisen käsikirja

Lehikoinen, Riitta - Ulkoistamisen käsikirja, ebook

20,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-14-1967-6

Mitä ulkoistaa, miksi ja miten? Kustannussäästöt ovat usein keskeinen syy, mutta ulkoistamisen taustalla voi olla myös mm. halu keskittyä ydinosaamiseen, tarve toimintojen laadun parantamiseen tai kiinteiden kustannusten välttäminen ja yrityksen kirjoissa olevan henkilömäärän vähentäminen.

Ulkoistamisen käsikirja on käytännönläheinen tietopaketti, joka tarkastelee ulkoistamista suomalaisesta näkökulmasta. Kirja käy läpi ulkoistushankkeen elinkaaren vaihe vaiheelta, osoittaa sudenkuopat ja kertoo keinot ulkoistusten onnistuneeseen läpivientiin. Kirjaa täydentävät alan merkittävimpiin kuuluvien toimijoiden haastattelut.

Keywords: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, markkinointi, myynti, talous, liiketoiminnan kehittäminen, ulkoistaminen, ulkoistus, kilpailutus, kilpailuttaminen, palvelujen osto, ulkoisten palvelujen osto, kustannussäästö, säästö, yritykset, hankkeet, johtaminen, strategiat, päätöksenteko, palvelut, hankinta, liiketoimintaprosessit, uudistukset, palvelutuotanto, julkinen sektori, yksityinen sektori, liiketoimintamallit, kokemukset, organisaatiot

Author(s)
 
Publisher
Alma Talent
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
282 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-14-1967-6

Similar titles