Login

Chouinard, Yvon

Suuri seikkailu - Vastahakoisen liikemiehen tunnustukset

Chouinard, Yvon - Suuri seikkailu - Vastahakoisen liikemiehen tunnustukset, ebook

13,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-14-1874-7

Kauan odotettu muistelmateos Yvon Chouinardista, legendaarisesta kiipeilijästä, liikemiehestä ja luonnonsuojelijasta ja hänen maailmanlaajuisesti inspiroivasta Patagonia-yrityksestään. Tämä on huikea tarina miehestä, joka on vienyt suuret seikkailut, ympäristönsuojelun ja hyvän tekemisen liiketoimintamallinsa ytimeen.

Teoksessa käydään läpi Chouinardin ja Patagonian historia ja ydinfilosofiat ja osoitetaan, miten syntyy maailman kiinnostavin yritys. Yritys, joka tunnetaan tinkimättömästä laadusta, merkittävistä keksinnöistä, vastuullisuudesta ja uranuurtajatyöstä työehtojen, -olosuhteiden ja -viihtyvyyden parantamisessa.
"Kolme upeaa tarinaa yksissä kansissa: koskettava elämäkerta, ainutlaatuinen bisneshistoriikki ja yksityiskohtainen kuvaus toivosta."

Keywords: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, Patagonia, ympäristönsuojelu, kiipeily, surffaus, melonta, perhokalastus, vaatevalmistus, Yvon Chouinard, vastuullisuus, tinkimättömyys, yritysjohto, ympäristöaktivismi, maailman tulevaisuus, kierrätysmateriaalit, ekoystävällisyys, liikemiehet, yrittäjät, muistelmat, liike-elämä, yrityshistoriikit, vaatetusteollisuus, yritysstrategiat, kestävä kehitys, ympäristövastuu, arvot, yrityskulttuuri, tuotekehitys, liiketoimintamallit, yritystoiminta, yritykset, historia, yrittäjyys, Yhdysvallat, sähkökirjat, vaateteollisuus

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
264 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-14-1874-7

Similar titles