Login

Havunen, Risto

Ongelmia ratkaiseva esimies

Havunen, Risto - Ongelmia ratkaiseva esimies, ebook

19,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-14-1556-2

Hyvä pomo ei aina tarkoita samaa kuin kiva pomo. Ongelmat eivät ratkea itsestään. Työpaikan vastarannankiisket, besserwisserit, ali- ja ylisuoriutujat vaativat pomolta paljon. Saneeraukset ovat jättäneet jälkensä yhteisöihin ja jaksamisongelmat ovat pinnalla.

Ongelmia ratkaiseva esimies antaa selkeitä toimintamalleja ongelmatilanteisiin. Mukana on sekä psykologinen että juridinen näkökulma: miten vältetään asiaristiriitojen muuttuminen henkilöriidoiksi ja miten laki raamittaa ongelmatilanteiden käsittelyä. Lukija oppii tunnistamaan työhyvinvointia uhkaavat tekijät ja kääntämään ongelmat toiminnan kehittämisen lähtökohdiksi.

Kirja säästää ja tuottaa riihikuivaa rahaa: varhainen ongelmiin puuttuminen vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen, tuotteen laatuun ja henkilöstön vaihtuvuuteen.

Keywords: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, esimiehet, ongelmanratkaisu, johtaminen, työyhteisöt, henkilöstöjohtaminen, konfliktit, ongelmat, työilmapiiri, jaksaminen, työkyky, henkinen hyvinvointi, työpaikkakiusaaminen, persoonallisuuden piirteet, työntekijät, päihdeongelmaiset, monikulttuurisuus, irtisanominen, varhainen puuttuminen, työhyvinvointi

Author(s)
 
Publisher
Alma Talent
Publication year
2010
Language
fi
Edition
1
Page amount
208 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-14-1556-2

Similar titles