Login

Sakki, Jouni

TILAUS–TOIMITUSKETJUN HALLINTA - Digitalisoitumisen haasteet

Sakki, Jouni - TILAUS–TOIMITUSKETJUN HALLINTA - Digitalisoitumisen haasteet, ebook

26,15€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 978-951-97668-6-7
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Kirja on liiketoiminnan perusteos, joka antaa kokonaiskuvan tavarakauppaan ja valmistustoimintaan liittyvistä tavaravirroista ja niiden hallinnan menetelmistä.
Tilaus–toimitusketjun kaikkiin vaiheisiin tunkeutuva digitalisoituminen tuo johtamiseen, hankintatoimintaan ja logistiikkaan paljon lisähaasteita. Kirjassa käsitellään havainnollisesti muun muassa lisäarvon mittaamista, toimitusketjun kulujen kartoitusta, johtamisen tunnuslukuja sekä yritysten ja julkisen hallinnon hankintatoiminnan kehittämistarpeita.
Kirja ilmestyy nyt kokonaan uudistettuna (8. painos). Uutta sisältöä ovat mm. eri toimialojen tehokkuuden tunnusluvut, digitalisoitumisen vaikutukset B2B-liiketoimintaan ja vähittäiskauppaan sekä hankintatoiminnan toteuttaminen globaalissa taloudessa.
Kirja on tarkoitettu käytännön apuvälineeksi yritysjohdolle ja muille liiketoiminnan eri sektoreilla työskenteleville henkilöille. Se soveltuu hyvin yrityshenkilöstön ammatilliseen täydennyskoulutukseen, oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluihin ja kaikille, jotka haluavat kehittyä eri liiketoiminnan ja logistiikan tehtävissä. Kirja soveltuu myös oheislukemistoksi, valmennusoppaaksi sekä itsenäiseen opiskeluun. Opittua on helppo kerrata jokaisen luvun lopussa olevan tiivistelmän avulla.

Keywords: logistiikka, materiaalitoiminnot, kauppa, tukkukauppa, maahantuonti, yritystoiminta, SCM, tilaus-toimitusketju, tuottavuus, taloudellisuus, hankintatoiminta, liiketoiminta, markkinointi, myynti, liiketalous, materiaalitalous, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Jouni Sakki Oy
Publication year
2014
Language
fi
Edition
8
Page amount
170 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-951-97668-6-7

Similar titles