Login

Kettunen, Harri

Latinalainen Amerikka

Kettunen, Harri - Latinalainen Amerikka, ebook

26,60€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-951-768-463-7

Konflikteja ja korruptiota, salsa ja samba… Latinalaisesta Amerikasta on monia mielikuvia, mutta mitä itse asiassa tiedämme alueesta? Entä mihin tietomme perustuvat? Olemmeko stereotypioiden vankeja?

Latinalainen Amerikka on suomalaisten tutkijoiden perusteos alueen historiasta, kielestä, kulttuurista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä sekä niiden välisistä vaikutussuhteista. He välittävät tutkittua tietoa ja tuoretta näkemystä Latinalaisesta Amerikasta niin opiskelijoille, tutkijoille ja alueesta kiinnostuneille kansalaisille kuin valtionhallinnon, kehitysyhteistyön ja yritysmaailman ammattilaisille.

Kirja koostuu viidestä ajankohtaisesta teemasta, jotka ovat väestö ja etnisyys, identiteetti, ympäristö, yhteiskunta sekä taide ja media. Se auttaa ymmärtämään muuttuvaa ja merkitystään koko ajan kasvattavaa aluetta sekä välttämään kulttuurieroista johtuvia ristiriitoja siellä toimittaessa.

Keywords: alkuperäiskansat, kulttuurintutkimus, Latinalainen Amerikka, latinalaisamerikkalaiset, taiteentutkimus, yhteiskunta, yhteiskuntakuvaus, kulttuurihistoria, uskonto, uskonnot, naisen asema, väestö, kansallinen identiteetti, intiaanit, mayat, afroamerikkalaiset, meksikolaiset, espanjan kieli, portugalin kieli, luonnonvarat, ympäristökysymykset, ympäristöpolitiikka, kehitysyhteistyö, vasemmistoliikkeet, kirjallisuudenhistoria, kuvataide, elokuva, joukkoviestintä, media, poliittinen historia, historia, Keski-Amerikka, Väli-Amerikka, Etelä-Amerikka, sähkökirjat, kulttuuri

Author(s)
 
Publisher
Osuuskunta Vastapaino
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
440 pages
Categories
Geography, Travel
 
History
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-951-768-463-7
Printed ISBN
978-951-768-426-2

Similar titles