Login

Pyysiäinen, Ilkka

Jumalaa ei ole

Pyysiäinen, Ilkka - Jumalaa ei ole, ebook

19,50€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-951-768-344-9

Teologeilla on ollut 2000 vuotta aikaa osoittaa epäilijöille, että Jumala on olemassa ja toimii maailmassa. Todistelu puhuttelee yhä vain niitä, jotka haluavat uskoa. Avomielinen kyselijä on edelleen ymmällään. Tutkija Ilkka Pyysiäinen arvioi kriittisesti kristinuskon keskeisiä opinkappaleita ja uskonnollista vallankäyttöä. Jumalaa ei ole on sujuvasti kirjoitettu ja huumorilla höystetty mielipidekirja, joka ei jätä lukijaa kylmäksi.

Kirjoittaja on kansainvälisesti tunnettu uskonnontutkija, joka nyt astuu kaapista ja kertoo perustellun näkemyksensä uskonnollisten uskomusten totuudesta. Teos on keskustelupuheenvuoro, ei tietokirja. Väitteitä perustellaan kuitenkin myös asiatiedolla. Kirja on suunnattu kaikille uskonnosta ja ateismista kiinnostuneille, eikä sen lukeminen edellytä mitään erityisvalmiuksia. Helppo ja sujuva teksti puhuttelee jokaista olemassaolomme perusteista kiinnostunutta, niin uskovaa kuin ateistia.

Keywords: uskonnonfilosofia, jumala, ateismi, kristinusko, uskomukset, uskonnolliset kokemukset, uskontokritiikki, tiede, uskonto, moraali, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Osuuskunta Vastapaino
Publication year
2010
Language
fi
Edition
1
Page amount
178 pages
Category
Religions
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-951-768-344-9
Printed ISBN
978-951-768-324-1

Similar titles