Login

Pyhältö, Kirsi

Akateeminen ohjaus tohtorikoulutuksessa

Pyhältö, Kirsi - Akateeminen ohjaus tohtorikoulutuksessa, ebook

0,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-951-44-8971-6

Miltä näyttää ja tuntuu akateeminen ohjaus ohjaajan ja ohjattavan näkökulmista? Miten ohjaus koetaan yksilön ja ryhmän tasolla, entä näiden vuorovaikutuksessa? Miten ikä ja sukupuoli vaikuttavat ohjauksen todellisuuteen? Entä mitä on ohjaus tieteellisen kommunikoinnin osana?

Kirjan tavoitteena on avata ohjauksen todellisuutta tohtorikoulutuksessa hyödyntäen tieteelliselle keskustelulle ominaista tapaa, tutkittua tietoa. Kirjoittajat lähestyvät akateemista ohjausta eri toimijoiden ja toimintatasojen näkökulmista. Ohjausta analysoidaan kirjassa moniäänisenä, elettynä ja koettuna prosessina ja ammatillisena toimintana.

Akateeminen ohjaus on kietoutunut yliopiston tutkimuksen ja opetuksen käytäntöihin sekä erilaisten tiedekulttuurien todellisuuteen. Kirja nostaa esiin näkymättömiksi jääviä, mutta väitöstutkimuksen prosessiin keskeisesti vaikuttavia asioita ja tarjoaa empiirisiä tarttumapintoja akateemisen ohjauksen todellisuuteen ja kehittämiseen. Kirja keskittyy ohjaukseen tohtorikoulutuksessa, mutta teemat linkittyvät luontevasti myös tutkimuksen johtamiseen ja tutkimusryhmien toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen. Kirjan voi tilata myös painettuna versiona Tampereen yliopiston kirjaston virtuaalikirjakaupassa.

Author(s)
 
Publisher
Tampere University Press
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
243 pages
Categories
Society
 
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-951-44-8971-6
Printed ISBN
978-951-44-8970-9

Similar titles