Login

Heiskanen, Tuula

Kohti uutta työelämää? Tutkimuksen näköala työelämän kehitykseen

Heiskanen, Tuula - Kohti uutta työelämää? Tutkimuksen näköala työelämän kehitykseen, ebook

0,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-951-44-7630-3

Miten työnteon moninaistuminen, palveluvaltaistuminen ja tietotyön lisääntyminen muuttavat työnteon luonnetta? Miksi innovaatioiden ja oppimisen merkitys on kasvanut työelämässä? Miten tutkimus voi antaa myönteisen panoksen työelämän kehittämiseen? Olemmeko matkalla kohti uutta työelämää?

Kirja tarkastelee työelämän ajankohtaisia ilmiöitä ja nostaa esiin tulevan kehityksen ituja ja mahdollisuuksia. Tutkimuskohteina ovat työelämän instituutioiden ja rakenteiden muutosten lisäksi toimijoiden haasteet ja käytännöt sekä politiikan että työpaikkojen tasolla. Teos valottaa myös työmarkkinoiden muutosta, verkottumista, joustavuuden erilaisia muotoja, kansainvälistymistä ja globalisaatiota.

Kirja palvelee työelämän tutkimusta ja kehittämistoimintaa koskevia tiedon tarpeita. Sillä on annettavaa sekä tiedeyhteisön jäsenille että käytännön soveltajille, kehittäjille ja päätöksentekijöille. Kirja soveltuu hyvin myös oppikirjaksi korkeakoulu- ja yliopistotasoisiin opintoihin.

Kirjan voi tilata myös painettuna versiona Tampereen yliopiston kirjaston virtuaalikirjakaupassa.

Keywords: Kohti uutta työelämää? Tutkimuksen näköala työelämän kehitykseen, muutos, oppiminen, innovaatiot, työssäoppiminen, elinikäinen oppiminen, työvoimapolitiikka, työllistyminen, aktivointi, työvoimapalvelut, epävarmuus, työsuhde, työmarkkinat, rakennemuutos, sukupuoli, toimintatutkimus, kunnat, kansainvälistyminen, globalisaatio, ammatillinen koulutus, arviointitutkimus, työn organisointi, terveydenhuoltoala, henkilöstöresurssit, työpaikat, tasa-arvo, sähkökirjat, työelämä

Author(s)
 
 
Editor
Publisher
Tampere University Press
Publication year
2008
Language
fi
Edition
1
Page amount
287 pages
Categories
Economy
 
Society
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-951-44-7630-3