Login

Hypén, Tarja-Liisa

Kirjan matka tekijöiltä lukijoille

Hypén, Tarja-Liisa - Kirjan matka tekijöiltä lukijoille, ebook

0,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-951-44-7059-2

Puheenvuoroja kotimaisen kaunokirjallisuuden luomisen ja lukemisen ehdoista 2000-luvulla

Kirjailija kirjoittaa teoksen, lukija lukee sen. Jotta näin kävisi, monien ehtojen täytyy toteutua kirjailijan ja lukijan välillä. Ehdot ovat nyt toiset kuin vuosikymmen sitten.

Tässä kirjassa puhutaan kotimaisesta kaunokirjallisuudesta. Ammattilaiset kertovat, mitä käsikirjoituksen ja kirjan eri vaiheissa tehdään teoksen saattamiseksi lukijalle. He kertovat, mikä on 1990-luvun jälkeen muuttunut
kirjailijan työssä, kustantamossa, kirjakaupassa, kirjastossa, kirjallisuuden opetuksessa, kritiikissä, kirjallisuuslehdissä ja koko instituutiossa. Kirja tarjoaa myös konkreettisia ehdotuksia tulevan varalle.

Kirja antaa tietoa ja ajateltavaa kaikille, jotka lukevat ja niille, jotka työnään tai harrastuksenaan haluavat luettaa muitakin.

Kirjan voi tilata myös painettuna versiona Tampereen yliopiston kirjaston virtuaalikirjakaupassa.

Keywords: kulttuuri, taide, kielet, kirjallisuus, kirja-ala, kaunokirjallisuus, lukeminen, kirjailijat, kustannustoiminta, julkaisutoiminta, kustannusala, markkinointi, kirjakaupat, kirjastot, kirjallisuuskritiikki, kirjallisuuslehdet, opetus, opettajankoulutus, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Tampere University Press
Publication year
2007
Language
fi
Edition
1
Page amount
152 pages
Categories
Litterary Studies
 
Novels
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-951-44-7059-2

Similar titles