Login

Hyppänen, Riitta

Esimiesosaaminen. Liiketoiminnan menestystekijä

Hyppänen, Riitta - Esimiesosaaminen. Liiketoiminnan menestystekijä, ebook

DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Esimiesosaaminen on esimiestyön perusteos, joka antaa realistisen kokonaiskuvan tämän päivän esimiestyöstä, sen ajankohtaisista teemoista ja haasteista. Talouskriisi ja monet muut muutokset ovat tuoneet johtamiseen ja esimiestyöhön lisähaasteita. Kirjassa käsitellään muun muassa kustannussäästöjä, henkilöstövähennyksiä ja strategista henkilöstösuunnittelua esimiestyön näkökulmasta. Siinä edetään esimiestyön kokonaisuudesta ja liiketoimintastrategian toteuttamisesta yksikön, tiimin ja yksilöiden johtamiseen.
Uudistetut käytännön esimerkit ja case-haastattelut tuovat esiin erilaisia esimiehiä ja tilanteita. Jokainen luku päättyy pohdintatehtäviin, joiden avulla voi syventää lukemaansa. Tehtävissä on huomioitu erilaisten lukijoiden tarpeet; osa tehtävistä soveltuu erityisesti jo esimiestehtävissä toimiville, osa sellaisiin valmistautuville. Opittua on helppo kerrata jokaisen luvun lopussa olevan tiivistelmän avulla. Kirjan lopusta löytyvät sanasto ja kattava kirjallisuusluettelo.

Helppolukuinen ja käytännönläheinen kirja on tarkoitettu oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluihin. Se sopii esimiestyötä aloittaville sekä niille, jotka haluavat kehittyä esimiestehtävässään. Kirja soveltuu myös oheislukemistoksi, kurssikirjaksi tai valmennusoppaaksi erilaisiin esimiesvalmennuksiin, esimiestyön ammatillisiin täydennyskoulutuksiin, johtamisen erikoisammattitutkintoon sekä itsenäiseen opiskeluun.

Keywords: esimiesosaaminen, esimiestyö, johtaminen, esimies, esimiehet, henkilöstöjohtaminen, esimiestaidot, liiketoiminta

Author(s)
Publisher
Edita Publishing Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
3
Series
Business
Page amount
328 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-951-37-6258-2

Similar titles