Login

Virtanen, Petri

Arviointi - Arviointityön luonne, tuottaminen ja hyödyntäminen

Virtanen, Petri - Arviointi - Arviointityön luonne, tuottaminen ja hyödyntäminen, ebook

41,70€

Ebook, PDF with Adobe DRM
ISBN: 978-951-37-5443-3
DRM Restrictions

Printing5 pages
Copy to clipboardNot allowed

Arviointi on nykyisin kiinteä osa julkisen hallinnon toimintaa. Arviointi tuottaa tietoa erilaisten hankkeiden vaikutuksista ja kehitystarpeista, ja sen avulla voidaan parantaa julkisin varoin rahoitettua toimintaa.
Arviointi - Arviointitiedon luonne, tuottaminen ja hyödyntäminen soveltuu ensisijaisesti arvioinnin perusoppikirjaksi hallinto- ja yhteiskuntatieteiden sekä terveydenhuollon koulutusaloille yliopistoihin ja korkeakouluihin. Kokeneempia arvioinnin tekijöitä kirja palvelee alan perusteoksena ja käsikirjana.
Kirja on yleisesitys julkisen toiminnan arvioinnin periaatteista, lähestymistavoista ja menetelmistä. Siinä on runsaasti tapausesimerkkejä erilaisista arvioinneista, ja lisäksi jokaisen luvun lopussa on kysymyksiä, jotka auttavat sisäistämään kirjan keskeisimmät asiat.

Kirjan suojausmääritykset:

Tulostus 5 sivua / kirja

Leikepöytäkopiointi kielletty

Keywords: Arviointi Julkinen hallinto Terveydenhuolto Ammattikorkeakoulu Yliopisto, arviointi, julkinen sektori, kolmas sektori, arviointitutkimus, julkinen hallinto, terveydenhuoltoala, sosiaaliala, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Edita Publishing Oy
Publication year
2007
Language
fi
Edition
1
Page amount
249 pages
Categories
Philosophy
 
Society
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-951-37-5443-3

Similar titles