Login

Hirvihuhta, Harri

RATKAISUN TAITO

Hirvihuhta, Harri - RATKAISUN TAITO, ebook

49,00€

Ebook, PDF with Adobe DRM
ISBN: 978-951-31-5157-7
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Ratkaisun taito kertoo havainnollisesti, kuinka esimies voi muuttaa ajattelutapaansa ja parantaa kykyään saavuttaa tavoitteensa ja motivoida työntekijöitä onnistumaan. Kirjan ideoita voi soveltaa yksin tai yhdessä toisten esimiesten kanssa.

Kirja sopii käytettäväksi myös kurssikirjana, esimiestyön oppaana tai kehittämisen, konsultoinnin ja työnohjauksen apuna.

Kirjassa esitetyt toimintatavat on tehty niin arkipäiväisiksi ja jokaisen esimiehen kokemusmaailmaa lähellä oleviksi, että niitä voi alkaa kokeilla ja käyttää välittömästi.

Yhteisten keskustelujen ja onnistumisia esiin nostavien johtamistapojen avulla koko organisaation on mahdollista parantaa tietovarantonsa ja taitojensa hyödyntämistä sekä mallintaa parhaita käytäntöjään. Kirjassa on selkeät ohjeet kehityskeskustelujen muokkaamiseen hyödyllisiksi. Siinä annetaan myös ideoita pienimuotoisten osaamiskartoitusten tuomiseksi osaksi arkipäivän työtä. Tärkeänä osana kirjassa ovat työyhteisön konfliktien ratkaisumenetelmät.

Keywords: esimiestyö, kehityskeskustelu, ratkaisukeskeinen, johtaminen, arvot, konfliktit, vuorovaikutus, työyhteisö, esimiehet, kehityskeskustelut, ratkaisukeskeisyys, hallinta, työyhteisöt, sähkökirjat

Author(s)
 
Publisher
Tammi/Oppimateriaalit
Publication year
2009
Language
fi
Edition
4
Page amount
286 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-951-31-5157-7

Similar titles