Login

Vattulainen, Hemmo

Pattaya lomakaupunki – Thaimaa

Vattulainen, Hemmo - Pattaya lomakaupunki – Thaimaa, ebook

10,65€

Ebook, PDF with Adobe DRM
ISBN: 9525399524
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Valokuvakirja / Pattaya lomakaupunki - Thaimaa. Kuvakertomus Pattaya Cityn ja Jomthien Beachin katu- ja rantaelämästä sekä Pattaya Cityn iltaelämästä värikkäiden neonmainosten loisteessa.
Lisäksi käymme kuvin kilpikonnafarmilla ja Sattahipin rantahietikolla, missä turkoosin sininen meri loiskii vaaleaa rantahiekkaa vasten.
Myöskin Pattaya Cityn lähisaarella Koh Lamilla on upeita hiekkarantoja auringonottotuolineen.
Pattaya on yksi Aasian johtavista rantakohteista. Pattayalla on kaikkea tarjolla mielenkiintoiseen loman viettoon. Pattaya oli vain pieni kalastajakylä, mutta suuri muutos tapahtui 1961, kun ensimmäinen ryhmä noin 100 Yhdysvaltain Vietnamin sodassa taistellutta sotilasta saapui Pattayalle lomalle. Pian uneliaasta Pattaysta tuli menestyvä rantalomakohde. Nykyään morderni matkailu on tuonnut uutta elinvoimaa Pattayalle. Pattaya City on kovasti puhdistanut imagoaan viime vuosina. Perhematkailu on lisääntynyt kovasti. Silti Pattaya on säilyttänyt maineensa yhtenä maailman tunnetuimista yöelämän kohteista.

Keywords: Pattaya, Thaimaa, matkailu, turismi, valokuvakirja, e kirja, maantiede, rantaloma, loma, ranta, Aasia, Pattaya City, Jomthien Beach, Sattahip, Loh Lam, yöelämää

Author(s)
Publisher
CD-Books Kallecat
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
249 pages
Category
Geography, Travel
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9525399524

Similar titles