Login

Kangaspunta, Seppo

Terveyskanavan tarina

Kangaspunta, Seppo - Terveyskanavan tarina, ebook

0,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 951-44-5841-9

Terveyskanavan tarina -Analyysi digi-tv:n ensimmäisestä vaiheesta
Mitä televisiosta tulee? Terveyskanavan tarina kuvaa erinomaisella tavalla digitaalisen television mahdollisuuksia ja vaikeuksia, joihin se törmäsi. Lisäarvotelevision huuma, teknologinen vauhtisokeus ja väärä mielikuvamarkkinointi merkitsivät startin epäonnistumista Suomessa. Supertelevision visio kaikkosi ja uudistus asettui vaiheittaiselle tielle. Kirja on raportti digi-tv:n ensimmäisestä vaiheesta. Tuota vaihetta tutkitaan pääasiassa Wellnetin Terveyskanavan näkökulmasta.
Terveyskanavasta pyrittiin terveysjärjestöjen yhteistyöllä luomaan uudenlaista yhteisötelevisiota, jonka kansainvälisiä kokemuksia kirja avaa. Tutkimukseen pohjaavan kirjan kantavana teemana on yhteisöllisyys, jonka perspektiivistä tarkastellaan niin digi-tv:ta kuin sen kaupallisia ulottuvuuksiakin.
Kirja tarjoaa vankan tietopaketin televisiosta ja mediasta kiinnostuneille, toimittajille ja muille median ammattilaisille, kansalaisjärjestöjen ja terveysalan ihmisille sekä mediabisneksen ammattilaisille.
Seppo Kangaspunta toimii tutkijana Tampereen yliopistossa.
Kirjaa ei ole saatavilla painettuna.

Keywords: tekniikka, informaatiotutkimus, yhteiskuntatutkimus, tv-kanavat, televisio, media, mediatutkimus, digi-tv, yhteisöt, yhteisötutkimus

Author(s)
Publisher
Tampere University Press
Publication year
2003
Language
fi
Edition
1
Page amount
203 pages
Category
General Works
Format
Ebook
eISBN (PDF)
951-44-5841-9

Similar titles